Stokke Trip Trap stoel

De Stokke Trip Trap stoel is een van de populairste kinderstoelen in Belgiƫ en dat heeft natuurlijk alles te maken met de mooie eigenschappen die het kan voorleggen. Zo zijn ze steeds ergonomisch ontworpen, verstelbaar en groeien ze netjes mee met je kind. Daarnaast is het schoonmaken van de Stokke Trip Trap kinderstoel een fluitje van een cent en kan je de Trip Trap kinderstoel al vanaf de geboorte gebruiken. Bovendien is de Trip Trap stoel voldoende duurzaam om ook voor een nakomertje te dienen of de kleinkinderen op te wachten. Er zijn ten slotte ook nog eens talloze accessoires verkrijgbaar waarmee je de Trip Trap stoel helemaal naar je hand zet.

Over de Stokke Tip Trap kinderstoel

De keuze is groot en wij helpen je graag op de goede weg. Hierboven verwijzen we je door naar wat volgens ons de beste Trip Trap stoel is, maar hebben we het ook over onze favoriete accessoires zoals de Trip Trap stoelverkleiner of de Stokke Trip Trap stoel Newborn Set. Je eigen Trip Trap kinderstoel kopen was nooit eerder zo eenvoudig.

De Trip Trap kinderstoel werd voor het eerst gemaakt in 1972 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch exemplaar dat overal ter wereld terug te vinden is. Het werd altijd al gemaakt van op verantwoorde wijze geteeld beuken- en eikenhout. De Stokke Trip Trap stoel is een hoogwaardige designstoel die bekend staat om de lange levensduur en het ultiem gebruiksgemak. De Trip Trap stoel zelf is ingenieus ontworpen en sluit maximaal aan bij de noden van opgroeiende kinderen.

De Trip Trap kinderstoel werd uitgevonden door Peter Opsvik die zijn eigen zoontje zag worstelen om lekker aan tafel te zitten bij al die volwassenen. Zijn zoontje was te klein voor een grotemensenstoel en te groot voor de klassieke kinderstoel. Met zijn Stokke Trip Trap kinderstoel ontwierp hij een kinderstoel die meegroeit met het kind, altijd comfortabel zit en tegelijkertijd een superieure ergonomische ondersteuning kent. Tot op heden vindt Peter het zitten telkens opnieuw uit en ondergaat de Stokke Trip Trap kinderstoel nog steeds wijzigingen in functie van nieuwe inzichten.

Een voorbeeld van dat laatste is het verdwijnen van de houten Tripp Trapp beugel. Tegenwoordig wordt er gekozen voor een recyclebare kunststofvariant die de correcte zithouding beter bevordert, eenvoudiger is in te stellen en de veiligheid verhoogt. Daarnaast is de kunststofvariant op de vroegere houten Tripp Trapp beugel eenvoudiger te onderhouden, wat dan weer bijdraagt aan de hygiƫnische eetomgeving.

De Stokke Trip Trap kinderstoel is eenvoudig naar je hand te zetten en er zijn dan ook talloze accessoires verkrijgbaar. Sommige accessoires worden door Stokke zelf geproduceerd, zoals het Stokke-tafelblad, de baby-inzet Stokke Tripp Trapp Neworn Set en het Trip Trap kinderstoel kussen. Daarnaast zijn ook andere fabrikanten begonnen met het produceren van accessoires voor de populaire Trip Trap kinderstoel, zoals speciale verhogers om je kleintje ook aan de bartafel of aan het keukenblad plaats te laten nemen of speciale vloerbeschermers om krassen te voorkomen. Wel moet je steeds letten op de compatibiliteit want zeker als je tweedehands een Stokke Trip Trap kinderstoel koopt, kan het gaan om een ouder model. Wat andermaal het bewijs vormt voor de ultieme kwaliteit die de Stokke Trip Trap stoel kenmerkt.